Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

Dinotec Servis je edini pooblaščeni serviser znamke Dinotec v Sloveniji.
Dinotec je znamka s 30-letno tradicijo in eno izmed vodilnih evropskih podjetij za moderno pripravo in nego bazenske vode.
 

Mitja Žganec,

direktor Dinotec Servis

Mitja Žganec se je pred zaključkom študija elektrotehnike zaposlil v Papirnici Vevče, kjer je na oddelku za merilno-regulacijsko tehniko pridobival praktične izkušnje pri delu z avtomatiziranimi sistemi. Za praktični del diplomske naloge je naredil nadzorni sistem za pilotno napravo v procesu proizvodnje kemikalij, ki vsebujejo nanodelce.
 
Ko se je pokazala možnost, je v sodelovanju z nemškim podjetjem Dinotec odprl firmo Dinotec servis d.o.o. za servis bazenske tehnike.
 
V iskanju znanja dnevno sodeluje s strokovnjaki iz podjetja Sotom in se redno udeležuje strokovnih seminarjev Dinoteca v Nemčiji.
 
Svoje znanje v podjetju uporablja z namenom zagotoviti najboljšo storitev in s tem zadovoljstvo strank.
 

SoTom V. H. d.o.o.,

partner
Družba SoTom je družinska firma, od leta 1995 dejavna na področju priprave čiste vode. Njena osnovna dejavnost je nudenje kakovostnih storitev predvsem javnim kopališčem in vodovodom pa tudi lastnikom zasebnih bazenov. Odlikujejo nas strokovnost, kvaliteta in fleksibilnost.
 
SoTom ima stalno dovoljenje za opravljanje dejavnosti proizvodnje nevarnih kemikalij, za opravljanje dejavnosti prometa z nevarnimi kemikalijami in za uporabo nevarnih kemikalij, razvrščenih kot zelo strupene (T*) ali strupene (T), ki ga je izdal Urad RS za kemikalije pod št. 18400-62/2011/4 z dne 19.05.2011. Družba zaposluje stalnega svetovalca za kemikalije in svetovalca za ADR transport.
 
Spoznajmo se
Naše storitve so strokovne. To dokazuje tudi cela vrsta zadovoljnih obstoječih strank.
Če si želite najboljše bazenske tehnike za vzdrževanje svojega bazena, bomo veseli vašega klica.