Robotski sesalci za bazen

Robotski sesalci za bazen 

Bazenski robotski sesalci so avtomatski sesalci za bazene, ki so učinkoviti pri čiščenju manjših kot tudi večjih bazenov. Vgrajene imajo svoje črpalke, filtre in pogon, kar jih naredi popolnoma neodvisne od bazenskega sistema.

Delovanje sesalcev za bazen

Bazenski robotski sesalci za bazen avtomatsko čistijo bazen. S svojim naprednim računalniško nadzorovanim programom lahko samodejno očisti stene in dno bazena. Hkrati filtrirajo vodo v bazenu in za delovanje potrebujejo nizko napetost, kar poveča varnost.

Sesalec vam pomagajo izbrati naši strokovnjaki glede na velikost in obliko bazena ter željene karakteristike sesalca. Le tako lahko zagotovimo, da bo pravi sesalec v pravem bazenu.

Prednosti, ki jih ponujajo robotski sesalci

Robotski sesalec za bazene je zasnovan po visokih standardih in s kakovostnimi materiali, ki povečujejo trpežnost. Posebno nagubano tesnilo poveča učinkovitost čiščenja in odličen oprijem, ki omogoča čiščenje celotne površine bazena. Ustvarjeni so za čiščenje bazena katerekoli oblike ali velikosti.

Trgovina Dinotec vam ponuja vrhunske sesalnike za bazen. Preglejte našo ponudbo!

2 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Sesalec za bazen - robotski AQUACAT MAX

  Sesalec za bazen - robotski AQUACAT MAX

  $9,185.00

  AquaCat MAX je profesionalen robotski sesalec za bazene s površino do 1250 m2, ki čisti tla bazena. Razvit posebej za uporabo v hotelih in kopališčih za javno uporabo. Deluje tudi na daljinsko upravljanje. Možno je nastavljati moč čiščenja, dolžino cikla, zamik začetka čiščenja, dolžino bazena, tip dna.


  Moč sesanja: 40 m3/h.
  Dolžina kabla: 45 m.
  Širina čičenja: 68 cm.


  PVA Magic-Klett krtače. Garancija 2 leti ali 1500 delovnih ur.

  Learn More
 2. Sesalec za bazen - robotski AQUACAT PRO

  Sesalec za bazen - robotski AQUACAT PRO

  $4,970.00

  AquaCat PRO je profesionalen robotski sesalec za bazene s površino do 500 m2, ki čisti tla bazena. Razvit posebej za uporabo v hotelih in kopališčih za javno uporabo. Deluje tudi na daljinsko upravljanje. Možno je nastavljati moč čiščenja, dolžino cikla, zamik začetka čiščenja, dolžino bazena, tip dna.


  Moč sesanja: 22 m3/h.
  Dolžina kabla: 30 m.
  Širina čičenja: 50 cm.


  PVA Magic-Klett krtače. Garancija 2 leti ali 1500 delovnih ur.

  Learn More

2 Item(s)

per page

Set Descending Direction